Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
153
0.00
10.57
69.09/0.00
153.00
14.51
0.09
12244.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 153
195 ■ 0.99/0.01 ■ 16 ■ 291.4
Best clustering variants
195 0.99/0.01 16 291.4
14:00 h 13-Jun-2025
  • Potrebno je: 1 šolja od 2 dl krem sira 1 jaje 0.5 šolje šećera 1 kašika praška za pecivo 1 šolja brašna U posudi pomešajte sitan sir sa jajetom, dodaje šećer i ponovo promešajte.
  • ◉ SLATKE KROFNICE SA SIROM RAJ ZA NEPCA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven
10:50 h 11-Jun-2025
  • Cvetni mafini su nešto što će vas osim ukusom sigurno osvojiti i izgledom!
  • Buketi od cvetnih mafina: Poklon koji ne može da uvene - Valerija Mihajlović
10:00 h
  • Potrebno je: Za svetli krem: 8 jaja 300 g šećera 200 g skroba / nišeste / gustina 1,5 l mleka 250 g maslaca 200 + 300 ml slatke pavlake Za žele od višanja: 300 g višanja – bilo da su zaleđene ili sveže koristite sve sa sokom 100 ml vode 100 g šećera 50 g skroba / nišeste / gustina 2 smrznuta blok testa ili sveža urolana Za svetli krem jajima dodajte šećer, umutite, pa dodajte skrobno brašno i oko 200 ml mleka i sve umutite.
  • FRANCUSKA KREMPITA Očaravajuća poslastica sa višnjama u savršenom slatko-kiselkastom spoju
09:30 h
  • Zaboravite sve prethodne recepte, ovaj je jedini pravi.
  • Prava DOMAĆA BAKLAVA - Izvoran način pripreme iskusnih poslastičara, tajna je u aromi sirupa
09:00 h
  • Zažalićete ako ih ne napravite!
  • Bolje su od domaćih! Predstavljamo vam recept za japanske sufle palačinke, mekše od oblaka
07:41 h
  • Kada spomenemo pohovane tikvice odmah se setimo naših baka koje su ih spremale za doručak, ali ukoliko unapredite njihov recept i dodate rendani sir u jaja, ukus će biti neverovatan.
  • TRIK ZA POHOVANE TIKVICE Uvek dodajte jedan sastojak
07:30 h
  • Leto je vreme kad svi volimo da eksperimentišemo u kuhinji — da pripremamo lagane salate, osvežavajuće koktele, voćne dezertne poslastice i piknike pod otvorenim nebom.
  • TAJNA SAVRŠENOG RECEPTA: Svaki GRAM je važan
07:24 h
  • Brzo se priprema, osvežava i ne opterećuje stomak, što ga čini idealnim za vrele letnje dane.
  • Ledeni desert u čaši sa čia pudingom i voćem
01:00 h
  • Za hrskavu, zlatno pečenu ribu punog ukusa ključno je nekoliko stvari: pravilno odabran ulje, odgovarajuća temperatura, dobro začinjena riba.
  • Evo šta je ključno za savršeno sočan ukus i hrskavu koricu pržene ribe