Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
26
0.00
5.11
11.87/0.00
26.00
1.88
0.07
1889.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 26
36 ■ 0.99/0.01 ■ 3 ■ 32.0
Best clustering variants
36 0.99/0.01 3 32.0
06:00 h 24-Jun-2025
  • Osim sa šampinjonima, posnu musaku možete napraviti i sa bukovačama, vrganjima, lisičarkama, šumskim piletom, šitake pečurkama Ako postite i tražite inspiraciju za ručak ili večeru, imamo odličan predlog za vas – posna musaka s pečurkama.
  • ◉ Posna musaka sa pečurkama
16:55 h 22-Jun-2025
  • Za sve koji žele da jedu kuvano, ukusno i zdravo čak i tokom radne nedelje, ovaj plan je idealan.
  • Plan za zaposlene: 90 minuta u kuhinji, 4 jela za celu radnu nedelju, imamo recepte
14:30 h
  • Jednostavna i ukusna, naša kremasta paradajz čorba je pravi primer koliko domaća kuhinja može biti i laka i izuzetno ukusna.
  • NEMA BOLJE Klasična paradajz čorba nadoknađuje izgubljene minerale, biće omiljena ovog leta
13:00 h
  • Nedelja je savršen dan da usporimo tempo, posvetimo se sebi i pripremimo nešto jednostavno, a opet ukusno i hranljivo.
  • Karamelizovani brokoli koji se topi u ustima: Savršen prilog za nedeljni ručak
12:30 h
  • Sastojci (za 2-3 osobe): 250 g špageta ili druge testenine po izboru 3 kašike maslinovog ulja 2 čena belog luka (sitno iseckana) 1 konzerva (400 g) seckanih paradajza ili svežih, oljuštenih i iseckanih 100 g crnih maslina (najbolje kalamata), iseckanih 2 kašike kapara, ispranih 4-5 fileta inćuna (opciono, ali daje poseban ukus) 1 mala ljuta paprika ili prstohvat čili pahuljica (po želji) So i biber po ukusu Svež peršun za posipanje 1. Skuvaj testeninu u slanoj vodi po uputstvu na pakovanju dok ne bude al dente.
  • PASTA PUTANESKA Jedan sos, a bezbroj ukusa, idealna za prave gurmane
12:00 h
  • Prema petrovskom postu, danas je drugi dan tokom kog je predviđen post na ribi.
  • RIBA U RERNI pripremljena na tradicionalan način - Samo utrljate preliv, ispečete i ručak je spreman
10:30 h
  • 1 konzerva (oko 400 g) leblebija (čičoke), oceđene i isprane 2 čena belog luka 2 kašike maslinovog ulja Sok od pola limuna So i biber po ukusu 1/2 kašičice mlevene paprike (može i ljuta ako voliš) Svež peršun ili mirođija po želji 1. Leblebije, beli luk, maslinovo ulje i limunov sok stavi u blender ili usitni štapnim mikserom.
  • POSNA PAŠTETA OD LEBLEBIJA Kremasti namaz za svaki dan, brzo i lako se pravi
09:30 h
  • ZAPEČENE paprike punjene sirom i jajima savršene su za tople letnje dane Foto: Printskrin Youtube/Kuvajte sa Stašom Brzo i lako se pripremaju, a ukus je fantastičan. Sastojci: * 4 crvene paprike (babure) * 200 g mladog sira ili feta sira * 2 kašike pavlake * Peršun, so, biber Priprema: Operite paprike i uklonite semenke.
  • IZNAD ŠPORETA, A TEMPERATURE PREKO 30: Pečena paprika punjena sirom, spas za letnji ručak (VIDEO)