Potrebno je: 1 glavica crnog luka 1 veća šargarepa 1 manji komad celera 6 svinjskih šnicli 4 kašike kisele pavlake 100 ml vode 1 kašičica senfa 2 kašičice mlevene crvene paprike 500 g njoka 50 g putera so, biber Šnicle prepolovite i začinite ih. Potom ih zapecite na vrućem ulju, sklonite s ringle i dodajte kocku putera.
Pilav, jelo sa bogatom istorijom i brojnim varijantama širom sveta, zauzeo je posebno mesto i u evropskim kuhinjama.
Sarma, Foto: Tetiana Chernykova / Panthermedia / Profimedia Sarma je jedno od najpopularnijih jela i često se nalazi na trpezama tokom raznih proslava, a šta ako je napravite po receptu monaha sa Hilandara?
Paradajz, Foto: Printscreen/Instagram/tirmagno Ako tražiš letnje jelo koje je brzo, sveže, lako, ali i zasitno – ovo je pravi recept.