Neodoljiva poslastica oduševiće goste na svečanoj trpezi.
Fenomenalan i sladak desert oduševiće i one izbirljive. Trpeza
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.
Neodoljivi i slatki, otopićete se od miline. Trpeza
Ostavite da se malo prohladi, pa je pospite šećerom u prahu.
Sočna i slatka, savršenog ukusa. Trpeza
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.
Fenomenalna i drugačija, za prave sladokusce. Trpeza
Evo kako da ga napravite i vi: – 500 gr mascarpone sira – 200 gr kremastog sira – 75 gr šećera – 75 gr smeđeg šećera – 1 vanilin šećer – 4 jaja – 400 ml slatke pavlake – 20 gr brašna 1. U posudi izmešajte mascarpone sir, krem sir, šećer, smeđi šećer i vanilin šećer dok ne dobijete kremastu smesu.
2. Dodajte jaja i dobro izmešajte. Espreso
Dodajte kokosovo ulje i postepeno mleko – mesite dok ne dobijete kompaktnu smesu.
Utisnite podlogu u kalup obložen papirom za pečenje i stavite u frižider da se stegne. Kurir
Potrošači tako sada u Kaufland prodavnicama širom Nemačke mogu pronaći Waffle Bites i Neapolitaner proizvode robne marke K-Classic sa ChoViva-om. "Čokoladna alternativa ChoViva predstavlja pravu revoluciju na tržištu i potpuno novi pogled na jedan tradicionalni proizvod.
Uzgoj kakaoa je delimično povezan sa ekološkim i društvenim izazovima. B92
Foto Shutterstock Potrebno je: - 2 jajeta - 125 g brašna - 125 g mlevenih badema - 2 kašike jogurta - kašika soka od limuna - 140 g meda - šolja brusnica - kašičica sode bikarbone - narendana korica limuna Odvojite belanca od žumanaca.
Stavite med da se greje u šerpici. Novosti
Potom dodajte drugu polovinu sladoled smese, prelijte karamel prelivom i pospite mlevenim keksom.
Zatvorite posudu i ostavite u zamrzivač da se dobro stegne. Sd
Zatim urolajte kao štrudlu i isecite na kolutice.
Ređajte unakrsno u užem plehu i premažite odozgo umućenim žumancetom sa malo mleka. Nova
Kompanija Kaufland je, u okviru svoje privatne robne marke K-Classic, predstavila prvu čokoladu bez kakaoa.Proizvodi su kreirani koristeći ChoViva, čokoladnu alternativu bez kakaoa koju je razvila startap kompanija Planet A Foods.ChoViva nastaje prženjem suncokretovih semenki, zajedno sa biljnim mastima i šećerom, kreirajući prepoznatljivu čokoladnu aromu bez kakaoa.Ova održiva alternativa, za razliku od kakaoa zrna, ne potiče iz tropskih krajeva, već može da se proizvode u Evropi, štedeći 94 procenta vode u poređenju sa konvencionalnim uzgojem kakaoa.Dodatno, zahvaljujući kratkim transportnim rutama, smanjuje se i emisija CO2 za oko 80 odsto u poređenju sa tradicionalnom čokoladom.NEVEROVATAN DELIKATES Sremica pravi čokoladu o kojoj bruji cela SrbijaPotrošači tako sada u Kaufland prodavnicama širom Nemačke mogu pronaći Waffle Bites i Neapolitaner proizvode robne marke K-Classic sa ChoViva-om, piše B92.– Čokoladna alternativa ChoViva predstavlja pravu revoluciju na tržištu i potpuno novi pogled na jedan tradicionalni proizvod. Bizportal
Sastojci se dobro sjedine i sipaju u tepsiju podmazanu takođe mašću. Proja se peče 50 minuta na 200 stepeni.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije. Novosti
Ređajte na pleh obložen pek papirom.
Ostavite 10 minuta u frižideru, da se stegnu. Trpeza
Ovaj slatkiš sprema se u čaši i oduševljava ukusom. Sd