Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
99
0.14
9.41
44.86/0.05
99.00
9.09
0.09
8171.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 99
135 ■ 0.99/0.01 ■ 10 ■ 343.3
Best clustering variants
135 0.99/0.01 10 343.3
19:00 h 13-Jun-2025
  • Potrebno je: Za testo: 250 g brašna 7 kašika soka od pomorandže 1/2 kašičice soli 1 kašika šećera 175 g margarina Za fil: 1 kg jabuka 3 kašike šećera 3 kašike soka od pomorandže 2 kašike cimeta 3 kašike prezli I još: 3 kašike džema od kajsija 4 kašike prezli Testo: Pomešajte prosejano brašno, šećer i so. U drugoj činiji umutite hladan margarin, pa postepeno dodajte brašno i na kraju sok.
  • ◉ AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
10:11 h 11-Jun-2025
  • Kada nemate mnogo vremena, a želite nešto slatko i osvežavajuće, ovaj kolač je pun pogodak.
  • Brzi kolač od breskvi
10:00 h
  • Potrebno je: Za svetli krem: 8 jaja 300 g šećera 200 g skroba / nišeste / gustina 1,5 l mleka 250 g maslaca 200 + 300 ml slatke pavlake Za žele od višanja: 300 g višanja – bilo da su zaleđene ili sveže koristite sve sa sokom 100 ml vode 100 g šećera 50 g skroba / nišeste / gustina 2 smrznuta blok testa ili sveža urolana Za svetli krem jajima dodajte šećer, umutite, pa dodajte skrobno brašno i oko 200 ml mleka i sve umutite.
  • FRANCUSKA KREMPITA Očaravajuća poslastica sa višnjama u savršenom slatko-kiselkastom spoju
09:30 h
  • Zaboravite sve prethodne recepte, ovaj je jedini pravi.
  • Prava DOMAĆA BAKLAVA - Izvoran način pripreme iskusnih poslastičara, tajna je u aromi sirupa
09:00 h
  • Zažalićete ako ih ne napravite!
  • Bolje su od domaćih! Predstavljamo vam recept za japanske sufle palačinke, mekše od oblaka
07:30 h
  • Sutlijaš kod mnogih drži mesto najdražeg deserta još odmalena.
  • Miriše na detinjstvo, ali sa malom izmenom: Recept za sutlijaš sa malinama i belom čokoladom ostavlja bez daha
06:00 h
  • Proja je idealno jelo za sve prilike jer se brzo pravi, a nije potrebno neko posebno kulinarsko umeće za njenu pripremu.
  • Proja od palente recept