Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
27
0.00
5.72
12.16/0.00
27.00
2.14
0.08
2047.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 27
32 ■ 0.99/0.01 ■ 3 ■ 59.6
Best clustering variants
32 0.99/0.01 3 59.6
13:11 h 12-Jun-2025
  • Ovako spremljene tikvice su najukusnije!
  • ◉ Ovakve nikada niste probali! ROLNICE OD TIKVICA probudiće vam sva čula, a spremićete ih za manje od pola sata
14:41 h 11-Jun-2025
  • Potrebno je: 800 g svinjskog vrata (u šniclama) 200 ml tamnog piva 2 kašike senfa 1 kašika meda 2 čena belog luka (sitno iseckana) so, biber po ukusu 1 kašičica mlevene paprike 2 kašike ulja Šnicle svinjskog vrata stavite u činiju i prelijte marinadom od piva, senfa, meda, belog luka, ulja, soli, bibera i paprike.
  • SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
13:30 h
  • Potrebno je: 1 jagnjeći but (oko 2,5 kg) 100 ml ulja lovorov list 150 g kajmaka so, biber, 1 glavica crnog luka 1 glavica belog luka Meso operite, osušite i natrljajte začinima, stavite ga u pleh i prelijte vrućim uljem.
  • JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
12:30 h
  • Ovu pitu možete spremiti od samo nekoliko sastojaka!
  • PITA SA KUPUSOM po maminom receptu - Sočna, ukusna i jeftina, a sprema se od skoro svih sastojaka koje već imate
12:00 h
  • Potrebno je: 300 g prženog, slanog kikirikija 200 g šunke 4 kašike susama 300 ml majoneza 8 kašika pavlake Pomešajte kikiriki, susam, seckanu šunku, a zatim pavlaku i majonez i sve lepo promešajte.
  • KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Predjelo koje budi sva čula, a gotova dok trepnete
10:02 h
  • Ovako pripremljen krompir za ručak sigurno će vam se dopasti.
  • DRUGAČIJI RUČAK NA ŠPANSKI NAČIN Reč je o krompiru
09:30 h
  • Prodinstajte crni i beli luk na zagrejanom ulju dok ne požute, dodajte šargarepu i meso isečeno na kockice i dinstajte 15 minuta.
  • ZNAJU ONI ŠTA VALJA: Turski đuveč, ukusno, zdravo i originalno jelo
01:00 h
  • Za hrskavu, zlatno pečenu ribu punog ukusa ključno je nekoliko stvari: pravilno odabran ulje, odgovarajuća temperatura, dobro začinjena riba.
  • Evo šta je ključno za savršeno sočan ukus i hrskavu koricu pržene ribe