Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
39
0.00
8.38
16.59/0.00
39.00
4.31
0.11
2328.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 39
53 ■ 0.99/0.01 ■ 4 ■ 82.3
Best clustering variants
53 0.99/0.01 4 82.3
13:11 h 03-Jul-2025
  • Potrebno je: 500 g mlevenog mesa 1 jaje 2 kašike brašna 1 kašičica soli malo suvog biljnog začna malo mlevenog bibera 4 kašike kajmaka 1 kašika ulja U jednoj posudi pomešajte mleveno meso sa jajetom, brašnom, uljem i začinima.
  • ◉ PLJESKAVICA SA KAJMAKOM Omiljeno jelo sa roštilja ovako prave u kafani
16:00 h 01-Jul-2025
  • Potrebno je: 500 g belog pasulja 3 glavice crnog luka 3 čena belog luka 2 šargarepe 1 sveža paprika 2 kašike ulja 2 lovorova lista 2 kašičice mlevene začinske paprike 2 kašike brašna svež peršun po želji Rernu zagrejte na 180 stepeni.
  • POSNI PREBRANAC PO RECEPTU STAROM 40 GODINA Polizaćete i tanjir koliko je ukusan
13:00 h
  • Potrebno je: 4 jaja 100 g šunke ili kobasice 2-3 kisela krastavca 3 kašike majoneza 2 kašike senfa Skuvajte jaja, pa ih presecite napola i izvadite žumanca.
  • PUNJENA JAJA Gurmansko predjelo prvo nestaje sa stola, a može i dete da ga napravi
10:05 h
  • Ljubitelji ljutih začina širom sveta cene sosove koji jelima daju posebnu dozu pikantnosti i intenziteta ukusa.
  • Ako volite ljutu hranu, sigurno ste upoznati sa benefitima ovog sosa: Srirača je pravi izbor
09:30 h
  • Grašak sa mirođijom idealna je opcija ako želite da zgusnete varivo bez klasične zaprške. Tajna je u mirođiji i malo instant čorbe, koja ne samo da jelu daje gustinu, već ga obogaćuje finom, punom aromom.
  • Recept za grašak bez zaprške
00:00 h
  • Ako vam se dešava da vam pirinač ispadne gnjecav, lepljiv ili bez teksture – niste jedini.
  • Kako da pirinač uvek bude savršeno rastresit i da se ne lepi