Article-cluster size (# of articles)
new weight
old weight
lower/upper
Articles count
Total similarity
Avg. similarity
Total chr length
Sentence # average
Sentence # variation
74
0.17
8.80
33.25/0.05
74.00
6.95
0.09
5500.00
1.00
0.00
All clustering variants
Old ranking - len = 74
114 ■ 0.99/0.01 ■ 8 ■ 105.4
Best clustering variants
114 0.99/0.01 8 105.4
13:30 h 07-Jun-2025
  • KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
  • ◉ OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
11:00 h 05-Jun-2025
  • Za testo: 160 ml mleka 160 ml vode 10 g šećera 4 g soli 140 g putera 200 g brašna 5–7 jaja (u zavisnosti od veličine i konzistencije testa) Za fil sa kafom: 1 kašičica instant kafe 200 ml ključale vode 200 g piškota Za tiramisu krem: 300 ml slatke pavlake 50 g prah šećera 250 g maskarpone sira vanila pasta ili ekstrakt (po ukusu) Rernu zagrejte na 180 stepeni.
  • TIRAMISU EKLERI Savršen spoj vazdušastog testa i bogatog, kremastog fila, u desertu koji spaja ono najbolje
09:30 h
  • Potrebno je: 400 g kukuruza 20ak g susama 250 g slanog krem sira 180 g kisele pavlake Skuvajte kukuruz iz kese.
  • KUKURUZ SALATA SA SUSAMOM Ukusna i brza, a kremasta, savršena za sve proslave
08:39 h
  • Sigurno znate za onaj savet da voda u kojoj su jaja treba da provri i onda se ostave još 5 minuta da ključaju, pa se sklone s ringle.
  • ZA DORUČAK KORISNI SAVET Kako najbolje skuvati jaja
07:30 h
  • TAKOZVANO tečno testo za picu je mekano, a fil ostaje sočan i kad se ispeče. Foto: Printskrin Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković Ova pica je spas u zadnji čas kad nemate vremena da mesite testo, samo izmešate sastojke, izlijete ih u pleh i ispečete.
  • SPREMA SE BRZO I LAKO, A SOČNA JE I MEKANA: Za ovu picu ne treba da mesite testo
07:15 h
  • Čizkejk je jedan od onih kolača koji uvek osvoje srca – jednostavan, osvežavajuć i kremast, idealan za sve prilike.
  • Čizkejk sa malinom biće još bolji uz ovaj tajni sastojak: Svaki zalogaj ponovo oduševi
07:07 h
  • Sezona jagoda traje kratko, ali zato donosi pregršt slatkih i mirisnih mogućnosti.Jagode su savršena namirnica.Pre nego što se povuku sa pijaca i baštenskih redova, vredi ih iskoristiti do poslednje zrele bobice.
  • Iskoristite poslednje jagode: 5 recepata koje vredi sačuvati